تغذیه در پرفشاری خون
دکتر فیروزه حسینی
محقق، مرکز تحقیقات تغذیه در بیماریهای غدد درون ریز
پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
مرداد 1398
شیوع پرفشاری خون
شیوع جهانی فشارخون : بیشتر از 31 درصد در بزرگسالان
عوارض پرفشاری خون
در تمام گروههای سنی و جنسی عامل خطر برای
افزایش هر 20 میلی متر جیوه فشارخون سیستولیک
یا
افزایش هر 10 میلی متر جیوه فشارخون دیاستولیک
افزایش دوبرابری وقوع بیماریهای قلبی عروقی